sunnuntai 18. elokuuta 2013

Jälleen seikkailua Iso-Britanniassa

"Vielä toissapäivänä emme edes miettineet, että voisimme lähteä hiukan tuontimatkalle, mutta tuli sitten käytyä Iso-Britanniassa. Nyt kotiuduttu hyvin takaisin kotosuomeen. Matkaan tällä kertaa lähti kaksi hienoa oria ja kaunis tamma, kaikki kolme newforestinponeja. Matka sujui hyvin ja voi että rakastuin näihin poneihin, tekisi mieli viedä omaan siittolaan. Jos eivät mene kaupaksi kuukaudessa, niin voisi olla poneilla tulevaisuus meillä Claridge Studissa! Joten nyt kannattaa ottaa tilaisuudesta kiinni ja ostaa ponit pois, jos ne haluaa."
- Fictionin sivuilta

Tosiaan, tällä kertaa olimme Iso-Britanniassa seikkailemassa. Kävimme tutulla newforest-tilalla ja matkaan tarttui kolme hienoa ponia. Matkalle lähdin melkeinpä hetken mielijohteesta, tosin olihan sitä aivan pakko hieman miettiä mihin ryhdyn ja minimibudjetilla sinne lähdettiin. 17.8. illalla saavuin Lontoon kentälle ja matka jatkui kohti Winchesterissä sijaitsevaa hotellia, jossa yövyimme puolisoni kanssa yhden yön. 

Aamulla oli aikainen herätys ja lähdimme noin 15 kilometrin päähän kohteeseemme. Tilan omistajat olivat vanhoja tuttujamme, James ja Amber McCartney, joten oli helppoa sopia asioista ja he mielellään myivät minulle halvalla 3 hyvää poniaan, ja vieläpä eri suvuista! Samoja nimiä ei sukutaulusta löydy muutamaan ensimmäiseen polveen, joka on mahtavaa. Yhteensä, varusteineen ponit maksoivat 16 000 €, joka ei ole mielestäni paljoa pyydetty, sillä tila on kohtuullisen tunnettu newforest-piireissä. 

Takaisin Suomeen kotiuduttiin 18.8. illalla, jolloin oli kyllä ihan hyvä tulla kotiin. Matka ei ollut pitkä, ehti koti-ikävä jo hiukan tulla, vaikka rakas olikin vierellä, eikä Suomessa. Matka oli oikein onnistunut ja mukava kokemus meille molemmille! 

// Dimma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti