tiistai 22. lokakuuta 2013

22.10.2013 - Huhhuh hellettä ~

"Huhhuh Egyptin kuumuutta hyiseen Suomeen verrattuna! Matka maksoi mukavasti, mutta tarttuipa meille matkaan monta hienoa hevosta. Egyptinhevosia ei tällä kertaa ollut tarjonnassa, mutta kolme arabialaista tuli mielellään mukaan. Yksi nuori tamma ja kaksi hienoa oria. Mahtava reissu!"
- Fictionin sivuilta

Espanjan matkamme peruutettiin sairastapauksien vuoksi. Olimme Hyunjunin kanssa molemmat kuumeessa sängyn pohjalla ja perheeni piti tallia sillä välin pystyssä ja huolehti hevosista. Onneksi tervehdyimme Egyptin matkaa varten! 

Egyptistä matkaan tarttui siis kolme hevosta. Yksi 3-vuotias tamma sekä kaksi oria, 5- ja 6-vuotias. Halvalla ei päästy, varsinkin 5-vuotiaan kanssa, siitä saimme pulittaa mojovasti. Ori on hienosta suvusta, jossa vanhemmat ovat hyvin menestyneitä maailmanlaajuisesti, erityisesti Euroopassa. Tamman koulutus on vielä kesken, mutta tulevaisuutta sillä pitäisi olla. Sillä on kauniit liikkeet ja on kuulemma kestävä! 

Halvalla ei päästy, mutta mukavasti saimme siinä lomailla kaksin etelän lämmössä, välillä liiankin kuuma. Tänään palasimme takaisin 4 päivää kestäneeltä matkalta ja näyttäisi talli olevan vielä pystyssä. 
Toivotamme myös tervetulleeksi uuden työntekijämme, Mintun, joka huolehtii hevostemme hyvinvoinnista ja yleisesti hoidosta. 

Työntekijähaku on edelleen käynnissä, tarvitsemme aktiivisia henkilöitä auttelemaan! Kiitos.  

// Dimma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti